Duurzaamheid

 

We ❤️ Earth

Love the earth, generate resources, recycle

Bij Maya Freya vinden we het milieu heel belangrijk. We sporten en bewegen immers graag in de natuur. Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze processen, zodat onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden.
Onze leggings en capris worden gemaakt van 82% gerecycled polyester! Daarnaast werken continu aan het verduurzamen van de productie. Zo onderzoeken we bijvoorveeld hoe we gerecyclede stoffen kunnen gebruiken. 
 
Ook zijn we begonnen met het verzenden van pakketten via de boot, om CO2-uitstoot van vliegtuigen te besparen. Daarnaast werken we eraan om onze verpakkingen van milieuvriendelijkere materialen te maken en proberen we ons productieproces duurzamer in te richten. Het is een lang en ingewikkeld proces, maar stap voor stap komen we steeds dichter bij ons doel.
 
Bij Maya Freya geloven we dat als we allemaal doen wat we kunnen en we de dingen steeds een beetje milieuvriendelijker doen, we uiteindelijk een enorm verschil kunnen maken met z’n allen. Op naar een betere wereld!

Over de productie

De producten van Maya Freya worden gemaakt in Europa en Azië. We zorgen er altijd voor dat de productie onder 100% eerlijke omstandigheden gebeurt en dat de arbeidsomstandigheden uitstekend zijn.