Vind hier de juiste maat

Ieder figuur is anders en bij Maya Freya zijn we daar trots op! Met behulp van onderstaande maten, kun je het dichtst bij jouw werkelijke maat komen.

Je kunt de afmetingen en bijbehorende maten vinden op iedere productpagina. Heb je nog vragen?
Neem dan contact met ons op!

Leggings

Meet A, B & C met een meetlint en vergelijk de meting de maattabel die bij ieder product hoort. Houd er rekening mee dat onze leggings groot vallen door het elastische materiaal.

Capris

Meet A, B & C met een meetlint en vergelijk de meting de maattabel die bij ieder product hoort. Houd er rekening mee dat onze capris groot vallen door het elastische materiaal.

Shorts

Meet A, B & C met een meetlint en vergelijk de meting de maattabel die bij ieder product hoort. Houd er rekening mee dat onze shorts groot vallen door het elastische materiaal.

Kidsleggings

Meet A en B met een meetlint en vergelijk de meting de maattabel die bij ieder product hoort.

Tops

Meet A en B met een meetlint en vergelijk de meting de maattabel die bij ieder product hoort. Onze tops vallen wat strakker om de borst heen en lopen onderaan wijder uit.

Toch niet de juiste maat?

Je hebt altijd 30 dagen de tijd om gratis te retourneren of om te ruilen.

We hebben dat heel makkelijk gemaakt: in je pakket vind je een retourformulier en een retourlabel. Vul het formulier in en stop het samen met het product in de originele verpakking. Plak het retourlabel op het pakket en stuur het terug met DHL.