Retourneren & omruilen

Bij Maya Freya heb je een herroepingsrecht van 30 dagen, geldig vanaf de dag dat je je pakket ontvangt. Je hebt dus altijd 30 dagen gratis retourrecht vanaf de datum van ontvangst. Zorg ervoor dat de producten in dezelfde staat verkeren als op het moment van ontvangst. We accepteren geen retourzendingen van producten die zijn gedragen, beschadigd, vlekken bevatten of waarvan de kaartjes zijn verwijderd.

Voor omruilen geldt dat je alleen een product van hetzelfde design en model voor een andere maat kunt omruilen. Wil je een ander ontwerp of model ontvangen? Vraag dan om een terugbetaling en plaats een nieuwe bestelling van het gewenste product.

Hoe te retourneren

Als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren of omruilen, laat ons dit dan weten door een e-mail te sturen naar support@mayafreya.com. Je ontvangt dan een retourlabel via de e-mail waarmee je het pakket gratis naar ons kunt terugsturen. Vul het bijgevoegde formulier bij de producten in het pakket. Je kunt hiervoor de originele verpakking gebruiken. Plak vervolgens het retourlabel op de buitenkant van het pakket en stuur het terug met DPD.

De retournering wordt binnen 7 werkdagen na ontvangst in ons magazijn verwerkt.

  • Bij het omruilen ontvang je een e-mail met het trackingnummer van je nieuwe pakket

  • Indien je hebt gekozen voor terugbetaling, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Het bedrag wordt teruggestort op dezelfde betaalrekening waarmee de aankoop is gedaan.

Belangrijk: Wanneer je een product meer dan één keer wilt retourneren of ruilen, komt de retournering voor eigen rekening.