Bedankt voor je bezoek aan Maya Freya!

Ik ben Iben en ik ben de eigenaar van Maya Freya.

In augustus 2018 ben ik Maya Freya begonnen en in de zomer van 2019 konden we eindelijk beginnen met het verzenden van onze eerste bestellingen.

Daarna is alles heel snel gegaan. De leggings zijn ontzettend goed ontvangen door onze klanten en ze worden door heel Europa gebruikt voor allerlei soorten workouts. Maar veel van onze klanten dragen ze ook gewoon in het dagelijks leven!

Ons doel is om steeds weer nieuwe, mooie designs te creëren. Mijn team en ik houden zelf ook van die afwisseling. Want ja... hier op kantoor draagt bijna iedereen dagelijks een paar Maya Freya leggings. 😂 Ze zitten zó lekker!

We zijn onlangs verhuisd naar een grotere opslag en hebben nu nog meer plek voor onze unieke, grappige, actuele en kleurrijke patronen. We zorgen er altijd voor dat onze leggings, capris en shorts van de beste kwaliteit zijn. Zo ben jij er altijd zeker van dat je comfortabel in je kleding zit, ongeacht het design waar je voor kiest.

We staan altijd voor je klaar voor vragen, opmerkingen of iets anders. Je kunt altijd contact met ons opnemen en ons team helpt je graag verder!

We kijken er naar uit om je snel een paar stijlvolle, comfortabele en unieke leggings op te sturen. 🤩

Tot snel!

Iben

Maya Freya leggings

De leggings van Maya Freya zijn verkrijgbaar in de maten XS – 3XL en worden gemaakt met zakken. Al onze leggings zijn gemaakt van 82% polyester en 18% elastaan, waardoor ze super strechy en comfortabel zijn om te dragen en heerlijk zitten.

Onze leggings zijn gemaakt voor het sporten, maar ze zijn ook heel stijlvol om te dragen in het dagelijks leven.

De hoge taille en het elastische materiaal zorgen voor een perfecte pasvorm en geven een gevoel van lichtheid wanneer je de leggings aantrekt. Al onze leggings zijn uniek en nergens anders te vinden. Bekijk hier al onze leggings.

Over de productie

De producten van Maya Freya worden gemaakt in Europa en Azië. We zorgen er altijd voor dat de productie onder 100% eerlijke omstandigheden gebeurt en dat de arbeidsomstandigheden uitstekend zijn.

Focus op het milieu

Bij Maya Freya vinden we het milieu heel belangrijk. We sporten en bewegen immers graag in de natuur! Daarom werken we voortdurend aan het verbeteren van onze processen, zodat onze producten zo milieuvriendelijk mogelijk geproduceerd worden. Onze leggings en capris worden gemaakt van 82% gerecycled polyester!

Ook Zo zijn we bijvoorbeeld begonnen met het verzenden van pakketten via de boot, om CO2-uitstoot van vliegtuigen te besparen. Daarnaast werken we eraan om onze verpakkingen van milieuvriendelijkere materialen te maken en proberen we ons productieproces duurzamer in te richten.

Het is een lang en ingewikkeld proces, maar bij Maya Freya geloven we dat als we allemaal doen wat we kunnen en we de dingen steeds een beetje milieuvriendelijker doen, we uiteindelijk een enorm verschil kunnen maken met z’n allen. Op naar een betere wereld!