Veelgestelde vragen

Retourneren en omruilen

Wij proberen bestellingen altijd zo snel mogelijk in te pakken en te verzenden. Maar als je je gelijk na je aankoop bedenkt of je hebt een fout artikel besteld, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op, zodat we ons best kunnen doen om aan je verzoek te voldoen voor je bestelling wordt verzonden. Als de bestelling al is verzonden, kunnen we helaas niets meer wijzigen.

Ja dat kan. Je hebt altijd 30 dagen herroepingsrecht. In dit tijd kun je je bestelling ook gratis retourneren.

Als je (een deel van) je bestelling wilt retourneren of omruilen, volg dan de volgende procedure:

  1. Pak het product in (het beste gebruik je hiervoor de originele verpakking)
  2. Maak een retourzaak aan via deze link en volg de stappen.
  3. Print het retourlabel en plak het op het pakketje. 
  4. Breng het pakketje naar een DHL-punt.

Let op: breng je het pakketje naar een andere postdienst en moet je hiervoor betalen, dan vergoeden we dit niet. 

We starten de terugbetaling zo snel mogelijk nadat we je retourartikel hebben ontvangen. Dit kan soms wel 1 tot 2 weken duren. We verwerken je retour vervolgens binnen 7 werkdagen.

Nee, je kunt alleen omruilen tegen een andere maat van hetzelfde product (zowel design als type product). Wil je een product omruilen tegen een andere kleur, dan kun je om een terugbetaling vragen en zelf een nieuwe bestelling plaatsen voor het gewenste product.

Het geld wordt teruggestort op hetzelfde betaalmiddel waarmee je hebt betaald.

In dat geval komt het product niet in aanmerking voor omruiling of retournering, tenzij anders afgesproken met een van onze medewerkers. Zorg er dus altijd voor dat je producten retourneert in dezelfde staat als waarin je ze hebt ontvangen. We accepteren geen retourzendingen van producten die zijn gedragen, gewassen, beschadigd, vlekken bevatten of waarvan de kaartjes zijn verwijderd.

Indien je hebt bestelt tijdens een actie waarmee je een percentage korting hebt gekregen, dan krijg je gewoon het aankoopbedrag terug als je het item retourneert.

Indien je bestelt tijdens een actie zoals bijvoorbeeld 3 halen 2 betalen of 1 + 1 gratis of enige variant daarvan, wordt het product dat je retourneert altijd als de gratis legging beschouwd en is het retourbedrag dus 0. De korting wordt in dat geval niet verdeeld over het aantal producten dat je wel hebt gehouden.

Levering

Jouw pakket wordt meestal binnen 1-3 werkdagen bezorgd. In sommige regio's kan de levertijd wat langer zijn, met een maximum van 7 werkdagen. De levertijd kan ook wat langer zijn tijdens grote acties, drukke periodes of tijdens de feestdagen.

Onze producten worden verzonden vanuit ons hoofdkantoor in Denemarken. Daar worden de pakketjes meegegeven aan PostNord. In Nederland worden de pakketjes bezorgd door DHL.

Na het plaatsen van je bestelling, ontvang je van ons een orderbevestiging. Zodra we jouw pakket hebben verzonden, ontvang je van ons ook een e-mail met een trackingnummer. Zo kun jij je bestelling volgen tot deze bij jou is bezorgd.

Bij Maya Freya maak je gebruik van gratis levering voor alle bestellingen, zowel naar een huisadres als naar een afhaallocatie.

Overige vragen

Ons hoofdkantoor staat in Denemarken. Het adres is Hjaltesvej 8, 1, 7500 Holstebro.

We verkopen onze leggings en andere producten momenteel in Denemarken, Zweden en Nederland.

Wij hebben op dit moment (nog) geen fysieke winkel en dus is langskomen om de producten te proberen niet mogelijk. Maar je hebt altijd recht op gratis retournering en omruiling, dus je kunt de producten passen in het comfort van je eigen omgeving.

Je kunt ons altijd een e-mail sturen met vragen of als je hulp nodig hebt.

Mail: support@mayafreya.com

We zijn altijd op zoek naar mensen die ons online meer bekendheid willen geven. Heb je interesse? Stuur dan een mailtje naar support@mayafreya.com en vergeet hierbij niet je profiel te vermelden!

Heb je het antwoord op jouw vraag niet gevonden?

Neem dan contact met ons op!

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.